Nu släpps Horizon, den första kollektionen från 1 Art design by Carolina.

Nu släpps Horizon, den första kollektionen från 1 Art design by Carolina.

1 Art Design by Carolina formger och designar produkter och inredningsdetaljer från Carolina Sundbergs konst. Horizon är den allra första kollektionen som består av bruksföremål som samtidigt blir en vacker inredningsdetalj. Kollektionen är framtagen från tavlan med samma namn och består av bricka, grytunderlägg samt glasunderlägg tillverkade i Sverige av miljöcertifierad björkfaner.

Horizon tar dig till havet och den fria sköna horisonten. Brickan placerad på en hylla kan ge en känsla av att man tittar ut genom ett kabyssfönster. En inredningsdetalj som ger en avslappnande effekt.

“När jag ger efter för längtan blir min kropp redskapet som gör, känslan styr mot det som vill skapas och bli till. Bortom tanke och intellekt, bortom tid och rum. Dagen när tavlan Horizon blev till hade jag en stark längtan att måla ränder i blå och gröna nyanser riktigt långsamt, med närvaro i varje penseldrag. När jag backade från staffliet ser jag förvånat att ränderna jag längtade efter att måla bildade ett hav.” - Carolina Sundberg.

Presenteras nu för första gången på Formex 2019, Monter B07:18

Mer information finns på 1artdesign.se


Bricka 38 cm tillverkad av FSC®- certifierad björkfaner. Pris 399 kr.
Grytunderlägg, 21 cm tillverkad av FSC®- certifierad MDF. Pris 229 kr.
Glasunderlägg, set om 4 st, 9 cm. Tillverkad av FSC®- certifierad björkfaner. Pris 199 kr.


Carolina Sundberg
Phone +46 (0) 733 990 339
carolina@frozzypack.se